Βιογραφικό

Ο Θεόδωρος Μουστακαρίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Το 1984 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και αποφοίτησε το 1990. Το 1992 εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Το 2001 έλαβε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας. Διετέλεσε Λέκτορας στη Β’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο από το 2003 έως το 2006 με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Το 2004 έλαβε την άδεια εκτέλεσης υπερήχων από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας.

Ο Θεόδωρος Μουστακαρίας είναι μέλος των εταιρειών: American Society for Reproductive Medicine (ASRM), European Society of Human Reproduction & Embryology (ESHRE), Πανελλήνια Ένωση Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Ελληνική Εταιρεία Γονιμότητας & Στειρότητας, Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας, Ελληνική Μαιευτική & Γυναικολογική Εταιρεία.

Ο Θεόδωρος Μουστακαρίας έχει πλούσιο ερευνητικό, συγγραφικό και συντακτικό έργο σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά της ειδικότητάς του.

Πέραν της Μαιευτικής Γυναικολογίας ο Θεόδωρος Μουστακαρίας ήταν και είναι λάτρης της Υδατοσφαίρισης. Επί 20ετίας αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς και της Εθνικής Ελλάδος στο άθλημα της υδατοσφαίρισης κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα με το σύλλογο του οποίου διετέλεσε και αρχηγός του. Τα τελευταία χρόνια είναι πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου (Υ.Ν.Ο.).

Από το 2010 διατελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής. Από τη θέση του, έχει διοργανώσει πληθώρα επιστημονικών εκδηλώσεων αλλά και εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Με δική του πρωτοβουλία, η Κλινική ΡΕΑ τίμησε την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών, προσφέροντας σε όλες τις αθλήτριες δωρεάν παροχές υγείας εφόρου ζωής. Μεγάλη πρωτοβουλία του είναι και η συνεργασία της Κλινικής ΡΕΑ με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και «Όραμα Ελπίδας» ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει. Για την πρωτοβουλία του αυτή τιμήθηκε την Πρέσβειρα Καλή Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του «Ελπίδα» κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Ο γιατρός θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Πού θα μας βρείτε
ΙΑΤΡΕΙΟ
Λεωφ.Αλεξάνδρας 194, 11521, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλ.: +30 2106412085
e-mail: moustakarias@gmail.com
Χάρτης
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ.: +30 2106412085